Vyberte si novú ergonomickú stoličku
Zostáva:
teraz s dodatočnou zľavou! Viacej >> TU <<
phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Študentská izba

Študentská izba

,, Veda je kľúčovou silou, kto ju získa, zostane mu v živote nastálo. "


Vieme, aké ťažké je byť študentom, koľko látky sa musíte naučiť a koľko nocí presedíte pred skúškami. Pamätáte na svoje zdravie a chrbticu?

Je pravda, že v internátoch alebo prenajatých izbách nie je vždy dostatok miesta na rozloženie potrebných učebných materiálov. Všetko je však vecou dobrého usporiadania.



Máme pre vás niekoľko tipov.

Každý študent by mal mať svoje miesto, stôl na učenie. Všetky nepotrebné predmety preto dajte preč a  ponechajte iba tie, ktoré sú užitočné pri výučbe, napríklad laptop, knihy, zápisník, pár pier.

- Zaistite si dobré osvetlenie. Ak je to možné, umiestnite stôl blízko okna tak, aby bol vystavený dennému svetlu. Nezabudnite, že vaše oči sú stabilným a jasným svetelným zdrojom - NEPRACUJTE ak máte nedostatok svetla, výrazne sa oslabuje váš zrak.

- Stavte na pohodlie,  na kancelársku stoličku. Strávite okolo 8 hodín denne pri stole - v práci, na univerzite a samozrejme doma. Vrátite sa po náročnom dni a ... sadnete si k počítaču, ku knihe alebo pozeráte televíziu.

Poloha v sede nemá pozitívny vplyv na vašu chrbticu. Počas mnohých hodín sedenia pociťujeme bolesť v bedrovej, hrudnej a krčnej chrbtici. 

Preto je dôležité, aby:

- ste menili polohu - vstávať, chodiť, natiahnuť sa, robiť základné cvičenia raz za 1 hodinu 

- zaobstarať si pohodlnú ergonomickú stoličku/kancelárské kreslo

- nezabudnite na správne držanie tela počas sedenia - samotná stolička vám nepomôže, ale určite vám pomôže pri vývoji správneho držania tela.



Pripravili sme pre vás niekoľko zaujímavých modelov stoličiek, kresiel a stolov. 






© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top