phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
televízne kreslo

Pohodlné televízne kreslo – aké si vybrať?

#radca #obývacia izba

Sledovanie televízie je jednou z najobľúbenejších foriem trávenia voľného času v domácnosti. Pri sledovaní našich obľúbených seriálov sa oplatí zaobstarať si nielen pohodlné, ale aj o ergonomické kreslo - kreslo k televízii. Ak strávime niekoľko hodín v jednej polohe, mali by sme myslieť hlavne na dostatočnú oporu chrbtice, vďaka čomu sa vyhneme nepríjemným bolestiam chrbta, šije či necitlivosti rúk a nôh. Na našich stránkach www.stolicky24.sk ponúkame široký výber takýchto kresiel, napr. televízne kreslo ušiak. 

Čo brať do úvahy pri výbere kresla?

Po dlhom a náročnom dni v práci, je pre mnohých ľudí sledovanie televízie časom odpočinku, ako i formou zábavy pri sledovaní filmov alebo seriálov. A ako by malo vyzerať také vhodné kreslo k televízii? Pohodlné a ergonomické kreslo by malo mať široké sedadlo, vysoké a tvarované operadlo a taktiež široké opierky rúk, ktoré poskytujú dostatočnú oporu pre predlaktia. Za pozornosť stojí i výber podnožky na nohy - podľa potreby ponúkame modely so vstavanými alebo samostatnými podnožkami, ktoré výrazne zvyšujú úroveň nášho pohodlia.

fotel Uszak Chesterfield z pufą polskiej marki Snap

zostava  kreslo Ušiak Chesterfield s taburetom od výrobcu  Snap

Televízne kreslo polohovacie, kreslo pre domáce kino

Pre tých, ktorí chcú výnimočnú relaxáciu, odporúčame rozkladacie relaxačné kreslo, kreslo na sledovanie TV, ktoré je možné takmer celé rozložiť do polohy v ľahu. Modely tohto typu zaručujú maximálne pohodlie a výnimočné chvíle odpočinku. Mäkké sedadlo, chrbtová opierka s nastaviteľným sklonom, široké opierky rúk, zvýšená opierka nôh, ale aj masážne kreslá zaisťujú vysokú úroveň relaxácie pri sledovaní našich obľúbených televíznych programov.

rozkładany fotel telewizyjny Agustin

Polohovacie kreslo Agustin od výrobcu Halmar

Televízne kreslo na mieru

Pri výbere správneho kresla taktiež berieme v úvahu jeho vzhľad, ktorý by nám mal ladiť so štýlom interiéru. V závislosti na tom, či sa bude jednať o obývaciu izbu, spálňu alebo miestnosť určenú na sledovanie televízie, nám široký výber kresiel umožňuje vybrať ten správny model, ktorý zodpovedá charakteru interiéru. V ponuke www.stoličky24.sk je široký sortiment relaxačných kresiel, ktoré môžu slúžiť aj ako štýlové a pohodlné kreslá na sledovanie televízie - kreslá do obývačky, akými sú ušiaky s taburetom, dizajnové kreslá do salónikov, minimalistické a ľahké kreslá v škandinávskom štýle, alebo originálne sedačky čalúnené ekokožou. Tvar kresla však nie je všetko. Dôležitá je aj jeho farba a štruktúra čalúnenia. Európska značka SNAP umožňuje výber poťahových látok zo širokej škály materiálov. V závislosti od dekoru si môžeme vybrať príjemné zamatové látky ideálne pre glamour alebo newyorský štýl, mäkké pleteniny alebo elegantné a extrémne odolné tkané látky. Ponuka SNAP navyše zahŕňa funkčné tkaniny, ktoré vďaka špeciálnym úpravám uľahčujú ľahké čistenie samotnou vodou, zabraňujú vstrebaniu náhodne rozliatych tekutín (hydrofóbne látky), sú šetrné k zvieratám vďaka zvýšenej odolnosti proti pazúrikom a majú tzv. Virus Protect, ktorý poskytuje trvalú ochranu proti vírusom, baktériám, ktoré spôsobujú infekcie.


Kreslo Agustin
266 €
Farby: šedá, béžová
Látka: príjemná na dotyk
Odoslanie: 10-15 dní
Čalúnené kreslo príjemné na dotyk v šedej farbe. Funkcia rozloženia sedadla z hĺbky 92 až 160 cm zaručuje pohodlie pri používaní. Vytvorené pre relaxáciu!
Najpredávanejšie
Sada: taburet Ušiak + kreslo Ušiak Chesterfield
261 - 321 €
Farby: látky: 71 druhov, nohy: 17 druhov
Látka: 6 na výber 
Odoslanie: 4-5 týždňov
Sada pozostávajúca z taburetu na nohách a kresla s ozdobným prešívaním na operadle v štýle Chesterfield. Je to perfektná sada pre každého, kto ocení pohodlie, eleganciu a kvalitu. Taburet aj kreslo sú k dispozícii v širokej škále farieb čalúnenia.
Sada: taburet Ušiak + hladké kreslo Ušiak
245 - 305 €
Farby: 71 druhov tkanín, 15 druhov dreva
Látka: 6 na výber 
Odoslanie: 4-5 týždňov
Sada pozostávajúca z taburetu na nohách a kresla. Je to perfektná sada pre každého, kto ocení pohodlie, eleganciu a kvalitu. Taburet aj kreslo sú k dispozícii v širokej škále farieb čalúnenia.
Najpredávanejšie
Kreslo Ušiak hladké
231 - 278 €
Farby: 42 tkanín, 17 farieb nôh
Látka: 3 na výber
Odoslanie: 4-5 týždňov
Klasické kreslo. Maximálny komfort zaručujú vysoké operadlá a široké lakťové opierky. Predložený model nemá žiadne prešívanie. K dispozícii v širokej škále poťahov na čalúnenie a dreva.
Najpredávanejšie
Kreslo Ušiak Chesterfield
251 - 298 €
Farby: 42 tkanín, 17 nôh
Látka: 3 na výber
Odoslanie: 4-5 týždňov
Vynikajúca kvalita, mimoriadny komfort, inovatívna pena, rýchla výroba a dodávka! Verzia Chesterfield, s dekoratívnym operadlom.
© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top