Vyberte si novú ergonomickú stoličku
Zostáva:
teraz s dodatočnou zľavou! Viacej >> TU <<
phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: Zatvorené
Najlepšie kreslo na dojčenie. Aké si vybrať?

Najlepšie kreslo na dojčenie. Aké si vybrať?

Budúci rodičia sa pri zariaďovaní izbičky pre novorodencov často zameriavajú na výber základného nábytku ako je postieľka, komoda alebo prebaľovací pult a často zabúdajú na pohodlné dojčiace kreslo. Často sa jedná o kus nábytku, ktorý je považovaný za zbytočnú vychytávku, pretože bábätko je možné nakŕmiť prakticky kdekoľvek. Pohodlné kreslo na dojčenie  je pritom okrem postieľky jedným z najdôležitejších kusov nábytku v detskej izbe - správne zvolené kreslo zaručí pohodlie a pokoj aj po niekoľkých hodinách v ňom strávených.

Pohodlné kreslo na dojčenie

Pohodlie mamičky pri kŕmení bábätka je tou najdôležitejšou vlastnosťou, ktorú by ideálne kreslo malo mať. Deti rýchlo rastú, deň za dňom priberajú na váhe a sedenie a vstávanie s niekoľko kilogramovou záťažou musí byť pre mamičku ľahké a pohodlné. Pohodlné dojčiace kreslo by malo poskytovať dostatočnú oporu chrbtici a hlave, malo by mať tiež lakťové opierky, ktoré budú užitočné ako pri vstávaní tak pri sedení. Tu ponúkame kreslá štýlu Ušiak, ktoré sú mimoriadne módne a veľmi pohodlné.

Ušiak pre mamičku

Ušiak je kreslo, ktoré dokonale vyhovuje potrebám mamičiek. Hlboké sedadlo, vysoké podrúčky a chrbtová opierka umožňujú pohodlné priloženie bábätka k prsníku. Kreslo môžete kúpiť v sade s podnožkou, ktorá sa postará o prekrvenie nôh.Kreslo Ušiak Chesterfield s taburetom

Kreslo Ušiak Chesterfield s taburetom

 

Hojdacie kreslo na dojčenie

Už dlho vieme, že hojdanie je jedným z najlepších spôsobov, ako utíšiť a upokojiť plačúce bábätko. Tu sa vám budú hodiť dojčiace hojdacie kreslá. Jediným rozdielom medzi klasickým Ušiakom a hojdacím kreslom sú použité lyžiny namiesto typických nožičiek, ktoré kreslu dodajú jemný hojdavý pohyb. Funkcia kolísky bude ideálna pre chvíľku relaxácie aj pre unavenú mamičku.

                                       Hojdacie kreslo LIberto 2

Hojdacie kreslo Liberto 2

Rozkladacie dojčiace kreslo

Tento typ kresla býva masívnejší ako klasické Ušiaky, takže pokiaľ máme väčší priestor na využitie, bude skvelým riešením. Tento kus nábytku umožňuje zakloniť operadlo a vysunúť opierku nôh, a tiež nastaviť operadlo do niekoľkých polôh: sed, polosed a ľah. Je to skvelá voľba, ak potrebujete zostať niekoľko hodín bez spánku pri detskej postieľke.

                                                    Kreslo Agustin

Kreslo Agustin

Na čo si dať pri nákupe pozor?

Na to, či bude kreslo praktické a pohodlné, má vplyv niekoľko faktorov:

  • Konštrukcia – vysoká chrbtová opierka prinesie úľavu nášmu chrbtu a zaistí im stabilnú polohu. Podrúčky vám umožnia uľaviť rukám, hlboký a široký sedák vám zase umožní sedieť vo väčšine polôh.
  • Materiál sedadla/čalúnenie – môžeme si dovoliť použiť velúrové alebo zamatové čalúnenie bez toho, aby sme sa museli báť, že sa zašpiní. Rýchly technologický pokrok nám teraz dáva možnosť vybrať si vodoodpudivé a ľahko čistiteľné materiály.
  • Dizajn – Dojčiace kreslo pre mamičku časom prestane byť len kreslom na dojčenie a stane sa z neho obyčajný kus nábytku, ktorý nájde uplatnenie v obývacej izbe alebo v detskej izbe. Oplatí sa staviť na model a farbu, ktorá bude ladiť so zvyškom interiéru.
  • Ďalšie funkcie - podnožka, možnosť hojdania alebo rozkladania len zvyšujú komfort pre dojčiace mamičky, mala by si teda vybrať to, čo jej bude najviac vyhovovať.

Dojčiace kreslo je určite praktickým kusom nábytku, ktorý spríjemní dojčenie bábätka a mamičke poskytne vysoký komfort a pohodlie. Jedná sa bezpochyby o štýlový doplnok, ktorý je možné využiť aj v budúcnosti.

 

Hojdacie kreslo Liberto 2
231 €
Farby: Základ: čierna / prírodnáČalúnenie: krémové
Látka: Základ: oceľ / masívne drevoČalúnenie: látka
Odoslanie: 10-15 dní
Hojdacie kreslo Liberto je moderný štýl spojený s maximálnym komfortom používania.
Kreslo Agustin
266 €
Farby: šedá, béžová
Látka: príjemná na dotyk
Odoslanie: 10-15 dní
Čalúnené kreslo príjemné na dotyk v šedej farbe. Funkcia rozloženia sedadla z hĺbky 92 až 160 cm zaručuje pohodlie pri používaní. Vytvorené pre relaxáciu!
Najpredávanejšie
Sada: taburet Ušiak + kreslo Ušiak Chesterfield
261 - 321 €
Farby: látky: 71 druhov, nohy: 17 druhov
Látka: 6 na výber&nbsp;
Odoslanie: 4-5 týždňov
Sada pozostávajúca z taburetu na nohách a kresla s ozdobným prešívaním na operadle v štýle Chesterfield. Je to perfektná sada pre každého, kto ocení pohodlie, eleganciu a kvalitu. Taburet aj kreslo sú k dispozícii v širokej škále farieb čalúnenia.
Sada: taburet Ušiak + hladké kreslo Ušiak
245 - 305 €
Farby: 71 druhov tkanín, 15 druhov dreva
Látka: 6 na výber&nbsp;
Odoslanie: 4-5 týždňov
Sada pozostávajúca z taburetu na nohách a kresla. Je to perfektná sada pre každého, kto ocení pohodlie, eleganciu a kvalitu. Taburet aj kreslo sú k dispozícii v širokej škále farieb čalúnenia.
Kreslo "Ušiak" hladké, menčestrové 2-5 dni
242 €
Farby: Operadlo a sedadlo: béžová a šedá, nohy: svetlý orech
Látka: Ontario 2 a Ontario 15
Odoslanie: 2-5 dní
Elegantné kreslo "Ušiak" na voľný čas s klasickou povrchovou úpravou. Skvele sa bude hodiť do interiérov inšpirovaných klasickým, minimalistickým a scandi štýlom. Je k dispozícii na rýchle odoslanie v dvoch farieb farebných variantoch. Presvedčte sa sami.
© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top