Vyberte si novú ergonomickú stoličku
Zostáva:
teraz s dodatočnou zľavou! Viacej >> TU <<
phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Viac ako herné stoličky.

Viac ako herné stoličky.

V posledných rokoch sú u nás veľmi obľúbené hráčske stoličky, ktoré sú dostupné v rôznych veľkostiach, cenách, s rôznymi úpravami a funkciami.

Sedadlá herných stoličiek zvyčajne napodobňujú sedadla v športových automobiloch - hlavne tvarom. Za zmienku tiež stoji, že majú dravé výrazne farby.


A v čom sú iné od ostatných stoličiek? Prečo sú tak obľúbené?

Toto sú najdôležitejšie funkcie, ktorými sú hracie stoličky vybavené:

- sú bohaté na ergonomické nastavenie operadla - operadlo sa dá sklopiť do ležiacej polohy. 



- nastavenie opierky - vankúš podporujúci chrbticu v bedrovej časti - možnosť, ktorá zaisťuje, že kreslo je vhodné tak ako pre nižších tak i pre vyšších užívateľov.



- nastaviteľné lakťové opierky sú nevyhnutným prvkom každého kancelárskeho kresla. Umožňujú vám správne podopretie predlaktia, lakťa a pliec.



- opierka na nohy sa vysúva zo sedadla! Tento prvok umožňuje pohodlie a ergonómiu pri práci, hraní hier na počítači ale aj pri odpočinku.



Pripravili sme pre vás ďalšie  modely ERGONOMICKÝCH HRACÍCH KRESIEL:

- pre tých, ktorí oceňujú pohodlie a spoľahlivosť počas mnohých hodín intenzívnej práce máme kreslá Ergohuman G-Racer a Premium G-Racer. Ikony v triede herných stoličiek.

Pohodlné, odolné, dobre vyrobené s množstvom funkcií a úprav!



Dva modely herných stoličiek - Ergohuman G-Racer a Pofit G-Racer

Stolička Ergohuman G-Racer má všetky potrebné funkcie, ktoré sú potrebné pre dlhodobú prácu pri stole. Okrem toho je vybavená funkciou nastavenia lakťových opierok (obrázok hore), takže je možné hrať alebo čítať knihu v telefóne.

Pofit G-Racer má podobné funkcie. Tento model je vyrobený z priedušnej sieťoviny. Má veľkú, ergonomickú opierku hlavy, ktorá podopiera krk, ramená a hlavu, široké opierky rúk s nastaviteľným uhlom.


Všetky naše herné stoličky nájdete na adrese www.stolicky24.sk 





© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top