phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Ergohuman alebo Ioo?

Ergohuman alebo Ioo?

Mnoho z Vás sa nás pýta, ktorý z našich najpredávanejších modelov lepšie splní Vaše očakávanie - IOO alebo Ergohuman? Vďaka našim skúsenostiam s mnohými klientmi môžeme poukázať na niekoľko tipov, ktoré Vám uľahčia tento výber. Ženám sa rozhodne viac páči kreslo IOO. Má skvele tvarované sedadlo,dynamickú opierku hlavy a tiež bedrová opora je garanciou vysokej ergonómie tohto kresla. Mnohé dámy tiež oceňujú dizajn kresiel a ich výrazné farby.

Pre vysokých mužov (nad 180 cm) odporúčame radu Ergohuman, ktorých sedadlo je širšie a operadlo mierne rozšírené.

Oba modely majú nastavenie hĺbky sedadla, čo umožňuje prispôsobenie sa jeho dĺžky presne podľa výšky užívateľa. Druhá a veľmi výrazná prednosť je opora v bedrovej oblasti a nastaviteľná opierka hlavy. U kresla IOO sa bedrová opierka a tiež opierka hlavy prispôsobuje Vášmu pohybu, u kresla Ergohuman nastavujeme stabilnú polohu, ktorá Vám optimálne vyhovuje. Niektorí z Vás dávajú prednosť fixnému nastaveniu týchto funkcií, zatiaľ čo iným nevadí, keď tieto dva prvky reagujú na pohyb tela.

Ak máte ďalšie otázky alebo pripomienky, kontaktujte nás telefonicky alebo e-mailom. Oba modely kresiel sú pre Vás pripravené.

© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top