Vyberte si novú ergonomickú stoličku
Zostáva:
teraz s dodatočnou zľavou! Viacej >> TU <<
phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Zapojte sa do hry! Herné kreslá sú tu.

Zapojte sa do hry! Herné kreslá sú tu.

#hráč

Herné kreslá sa rýchlo dostali na trh kancelárskych stoličiek a kresiel, najmä vďaka veľkej obľube mladšej časti populácie. Upútajú oko každého vďaka svojmu nadčasovému vzhľadu, často sú názvy týchto kresiel spájané so známymi počítačovými hrami. Náš internetový obchod Vám ponúka niekoľko herných kresiel zo svojej produkcie, ktoré dokonale konkurujú spracovaním, ale aj cenou, na trhu ponúkaných kresiel. S uvedením na trh sme dlhú dobu váhali. Prečo?


Chuť ponúknuť zákazníkom produkty, ktoré sú na tej najvyššej úrovni, znamená, že musíme otestovať každý model, ktorý nájdete v ponuke nášho eshopu www.stolicky24.sk. Hľadali sme riešenie, ktoré nás uistí, že ponúkané produkty budú bezpečné a zároveň pohodlné. Využili sme viac ako 15 rokov skúseností s predajom stoličiek a kresiel a niekoľko rokov skúseností vo výrobe tak, že sme založili vlastnú značku herných kresiel G-Racer.


Jednotlivé časti sú podrobené atestu a sú vyrobené s dôrazom na kvalitu a odolnosť. Záruka door-to-door u nás nie je iba sloganom, je zárukou toho, že si vážime svojich zákazníkov a dbáme na ich pohodlie a spokojnosť. Dôraz je kladený od základov, starostlivo navrhnutého balenie, cez špeciálne možnosti nastavenia kresla z pohľadu ergonómie až po možnosť mäkkých koliesok pre tvrdé povrchy podlahových krytín. Aby sme Vám zaručili tie najlepšie ceny, produkty môžete zakúpiť iba v našom internetovom obchode. 


Herné stoličky v rámci našej ponuky rozdeľujeme do 3 cenových kategórií. V prvej nájdete produkty, ktoré sú cenovo výhodné. Ide o model Kreslo G-Racer 2 a G-Racer Basic.  Sú typické výrazným herným dizajnom, vysoko kvalitnou penou a odolnou eko-kožou.

          

Do druhej kategórie sú zaradené kreslá, ktoré sú vyberané amatérskymi hráčmi počítačových hier, na tzv. Domáce hranie :) Základom sú: nastaviteľné lakťové opierky, nastaviteľná výška hlavovej a bedrovej opierky, mechanizmus Tilt pre pohodlné hojdanie sa s možnosťou nastavenia kresla do vodorovnej polohy.

Ponúkame Vám kreslá G-Racer, G-Racer 4U, G-Racer Optimum, rovnako ako herné kreslo G-Racer Premium, ktoré je vybavené opierkou nôh, ktorú možno vysunúť zo spodnej časti kresla.


A posledná, najlepšia v kategórií v rámci herných kresiel, je skupina, v ktorej nájdete kreslá, ktoré sú vyvinuté na základe celosvetovo uznávaných kresiel mnohých producentov, ktorí ťažia zo skúseností, nadobudnutých počas ich predaja. Ide o herné varianty kresiel Ergohuman a Pofit.


Ich bežné prevedenie je dostupné v desiatkach tisícoch domácností, inštitúciách a firmách po celej Európe. Tieto kreslá sú obľúbené po celom svete. Modely Ergohuman, rovnako ako Pofit  majú mnoho inovovaných funkcií a možnosťou nastavenia. Odporúčame Vám preto zoznámiť sa s popismi, kde sa môžete podrobne dočítať v čom sú tieto kreslá tak výnimočné. U herných kresiel G- Racer Ergohuman je možné nastaviť uhol sedadla, pri modeloch Pofit nájdete výnimočnú konštrukciu, ktorá kopíruje ľudskú chrbticu a je tak rozdelená na niekoľko funkčných častí, ktoré dokonale kopírujú a podporujú sedenie užívateľa. V neposlednom rade sú tieto kreslá výnimočné svojím dizajnom.


V našom záujme je, aby všetky ponúkané kreslá boli pripravené, na čo najrýchlejšiu expedíciu k Vám domov či do práce.

Doručenie je samozrejme vždy zadarmo, rovnako ako vrátenie produktu, ak uznáte, že nie je podľa Vašich predstáv.

Na našu značku G-Racer kladieme veľký dôraz a neustále ju rozvíjame tak, aby sme uspokojili Vaše potreby.

                                                                                                                                

Herné kreslo Ergohuman G-Racer Blue
667 €
Farby: modro - biela
Látka: Mikrovlákno
Odoslanie: 10-15 dní
Herné kreslo Ergohuman G-Racer vytvorené pre HRÁČOV. Inovovaná,moderná, ergonomická, herná stolička, poskytne plnú oporu celej chrbtici, pažiam i ramenám - uhol sklonu lakťovej opierky a nôh je nastaviteľný.
Herné kreslo G-Racer 2
95 €
Farby: 3 varianty
Látka: eko-koža
Odoslanie: 2-3 dni
Herné kreslo pre hráčov, dostupné v troch najmódnejších farbách: čierna - modrá, čierna - šedá, čierna - červená. Rýchle dodanie! Doprava zdarma.
Najpredávanejšie
Herné kreslo G-Racer Basic
95 €
Farby: modrá, červená, šedá
Látka: eko-koža
Odoslanie: 2-3 dni
Herné kreslo pre hráčov, dostupné v troch najmódnejších farbách: čierna - modrá, čierna - šedá, čierna - červená. TIETO HERNÉ STOLIČKY NIE SU VHODNÉ pre osoby VYŠŠIE 175 CM. Doprava zdarma.
© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top