Vyberte si novú ergonomickú stoličku
Zostáva:
teraz s dodatočnou zľavou! Viacej >> TU <<
phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Kreslá pre manažérov

Kreslá pre manažérov

Každý tím musí mať svojho manažéra, t. z. zástupcu riadiaceho tímu. Takáto osoba plní úlohu informátora, vyjednávača, hovorcu alebo manažéra. V mnohých spoločnostiach sa postavenie manažéra zdôrazňuje napríklad výberom správnej stoličky. Aj keď by všetci zamestnanci mali mať ergonomické kancelárske stoličky čalúnené sieťovinou alebo elegantnou látkou, stalo sa samozrejmosťou, že si manažér zvolí modely z „vyššej“ cenovej kategórie, teda kožené a s množstvom dôležitých funkcií. Ako teda vyzerajú kreslá pre manažera?


kreslo Mojito 606 M1T L3 K1F od výrobcu  Nowy Styl

A akú si zvoliť poťahovú látku?

Pri odpovedi na vyššie položenú otázku by väčšina z nás okamžite odpovedala, že manažérska stolička musí byť kožená. Kožené predmety, či už sú to odevy a obuv alebo nábytok, sú spojené s úspechom, lepším umiestnením na spoločenskom rebríčku, prestížou, pretože nejde o lacný materiál. Synonymum luxusu pochádza zo skutočnosti, že za starých čias si kožené výrobky mohli dovoliť iba magnáti - bohatí ľudia, hoci ide o prírodný a najoriginálnejší výrobok. Je pravda, že teraz to nie je také drahé, ale nie je to ani najlacnejšie. Prírodná koža navyše na nábytku vyzerá elegantne, je odolná voči rozťahovaniu. Na strane jej výhod možno tiež poznamenať, že je schopná absorbovať až 30% vody a je stále suchá. Pohlcuje teda vlhkosť a navyše nestarne. Tento materiál, najmä vysokokvalitná koža, sa odporúča pre alergikov. S technologickým vývojom popularita koženého nábytku neklesá. Mnoho determinantov tohto trendu sme už opísali, ale nie všetky. Kožené predmety sú stále určujúcim prvkom luxusu a toto meno im pravdepodobne zostane navždy. Manažér ako riadiaci človek si môže dovoliť drahší model kresla. Avšak aj tie čalúnené sieťovinou sú elegantné, pohodlné a funkčné. Sieťovina zaisťuje cirkuláciu vzduchu a prispôsobuje sa tvaru chrbta užívateľa a vyzerá rovnako dobre ako predtým diskutovaná koža. O vlastnostiach sieťoviny sme už toho napísali veľa, preto vás odkazujeme na predchádzajúce články, napr.. „Sieťovina, nielen pre teplé letné dni...”.

Výber materiálu samozrejme necháme na vás.


kožené kreslo Ergohuman Plus LE02 alebo  sieťované kreslo IOO WS KMD32 od výrobcu  Grospol

Dôležité funkcie

Dôležitý nie je len vzhľad. Funkcie, ktorými je vybavená dokonalá manažérska stolička, sú rovnako dôležité. Mali by mať nastavenie výšky a hĺbky sedadla, správne umiestnenie bedrovej opierky, najmä tej, ktorá je samostatným prvkom operadla, flexibilná opierka hlavy, opierky rúk nastaviteľné v mnohých rovinách atď. Všetky tieto komponenty stoličky zodpovedajú za správne držanie tela pri sedení i kvôli bezpečnosti pri používaní sedadla a znižovaniu bolesti v chrbtici. Odporúčame predovšetkým nasledujúce modely:

  • kreslo Ergohuman Plus LE01 od výrobcu Grospol – je výrobok s koženým čalúnením, pohybovým mechanizmom Synchro, samostatnou bedrovou časťou operadla, ako aj so širokou škálou nastavení.

  • kreslo Xenium Duo-Back od výrobcu Nowy Styl - vyniká originálnym vzhľadom - dve krídla operadla sa môžu pohybovať na mnohých úrovniach a nezávisle na sebe. Tento model je vybavený opierkami rúk 4D a pohybovým mechanizmom Epron Syncron Plus zodpovedným za ergonomické držanie sedadla,

  • kreslo Mojito 606 M1T L3 K1F od spoločnosti Nowy Styl - prémiové kreslo s operadlom z preglejky, tiež s množstvom mimoriadne cenných úprav, ako napríklad: ľahké nastavenie výšky sedadla pomocou tlačidiel + a - alebo nastaviteľná a predĺžená opierka hlavy.

  • Každá z nich stojí za pozornosť a vyzerá mimoriadne elegantne, to znamená, že má všetko to, čím by mala byť manažérska stolička vybavená.


    kreslo Xenium Duo-Back výrobca Nowy Styl

    Kancelárske kreslo Xenium UPH HRUA
    665 - 864 €
    Farby: Na výber 84 farieb, 2 farby rámu
    Látka: 6 typov
    Odoslanie: 5-6 týždňov
    Moderné kancelárske kreslo s množstvom funkcií a ergonomickým riešením. Ľahký dizajn v kombinácii s pohodlím a flexibilitou.
    © Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
    Zavolajte nám 0908 613 880
    Go Top