phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Sieťovina, nielen pre teplé letné dni ...

Sieťovina, nielen pre teplé letné dni ...

V posledných rokoch si sieťované kreslá a sieťované stoličky získavajú čoraz viacej priaznivcov. Ich výhodu spoznáte nielen v horúcich letných dňoch, ale aj v iných ročných obdobiach. Na čalúnenie týchto modelov sa používa niekoľko typov sieťoviny, vrátane:

  • Runner,
  • Mesh,
  • String,
  • a mnoho ďalších, ktoré sú dané len pre konkrétny model.


  • Každá z nich je na dotyk príjemná. Okrem toho je veľmi odolná proti rozťahovaniu aj po dlhom a častom používaní, čo potvrdzujú aj osvedčenia o pevnosti.

    Sieťoviny boli podrobené testom Martindale’a. Špecialisti uznali, že ide o látky s veľmi vysokou odolnosťou proti oderu až do 100 000 Martindalehových cyklov.


    Dokonale sa prispôsobuje telu užívateľa, pričom poskytuje primeranú oporu po celej dĺžke chrbta, počnúc ramenami a končiac na spodnej bedrovej časti. Dôležité je, že umožňuje voľnú cirkuláciu vzduchu. Tiež je výborná na údržbu. Pre väčšie nečistoty  stačí použiť vysávač a vlhkú handričku s jemnou tekutinou na čistenie čalúnenia. Sieťovina sa nemusí utierať do sucha ako iné tkaniny. Vďaka voľnej cirkulácii vzduchu povrch sám vyschne.



    Obzvlášť doporučované modely sú: Ioo i Ergohuman, najpredávanejšie modely, ktoré sa už roky tešia uznaniu jednotlivých zákazníkov a veľkých spoločností, kancelárií a pracovísk.

    NOVINKA– modely zo série POFIT!  Inovatívne kancelárske kreslá s pokročilým systémom podpory chrbtice.


    Spoľahlivé kreslo Futura 3 – bez opierky hlavy a Futura 4 s opierkou hlavy.


    Séria kresiel: Coco




    Máme tiež niečo pre najmenších!

    Stoličky a kreslá:  ZumaOptimalFitBasicHit  Plus R.

    © Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
    Zavolajte nám 0908 613 880
    Go Top