phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Výrazné vzory na tkaninách - áno či nie?

Výrazné vzory na tkaninách - áno či nie?

V časopisoch o dizajne často vídame usporiadanie bytov, kde sú použité dekoratívne a výrazné vzory na tkaninách. Tento trend je veľmi populárny už niekoľko sezón. V našich interiéroch je však pomerne zriedkavý. A prečo? Zdá sa, že dôvodom môže byť náš konzervatívny štýl. Radšej uprednostňujeme tlmené farby a výrazným vzorom sa vyhýbame. Máme pocit, že v interiéry by to vyznelo až moc a taktiež máme pocit, že nie vždy vieme správne skombinovať výrazné vzory, tkaniny a farby.  Toto je však mylný dojem, pretože správne zvolené textúry, vzory a materiály môžu vytvoriť príjemný a zaujímavý priestor v našom interiéry. Preto sa nebojte a smelo do toho.

  

kreslo Chester od výrobcu  Halmar

Ukážte svoju kreativitu!

Tento slogan by nás mal sprevádzať každý deň. Pruhy, bodky, kvety alebo ozdoby. Je toho toľko, že stojí za to popremýšľať, čo si vybrať. Ak chcete zdôrazniť charakter kusu nábytku so vzorkovanou tkaninou, napr. klasické kreslo alebo kreslo typu ušiak, potom určite vyberajte väčšie vzory. Drobné vzory jednoducho zaniknú na takom veľkom povrchu. Pruhy, najmä čiernobiele, sú mimoriadne elegantné, dodávajú sofistikovanosť a štýl. Je to tiež univerzálny vzor, ​​ktorý sa hodí do každej miestnosti. Pruhy sú štýlom námorníkov, glamour alebo retro štýlu. Na vankúšoch zase vyniknú bodky a kvetinové vzory. Sú kontrapunktom k pohovke v tlmenej farbe. Samozrejme, musíte byť trošku umiernení, rovnako ako vo všetkom. Keď už máme výrazné vzorované tapety, radšej sa vyhýbame výrazným textúram na doplnkoch či nábytku. 


kreslo Open výrobca Snap

Okrem toho, je tu i určitá geometria

Môžeme kombinovať, vytvárať a nechať sa inšpirovať rôznym dizajnom. Vďaka našej fantázií nadobúda dizajn interiéru jedinečný charakter. Ak si neželáte, aby sa z vašej jedálne stala vzorová džungľa, usporiadajte do nej striedavo stoličky v univerzálnych farbách a stoličky s originálnym dizajnom, ako napríklad stoličku Falun s čalúnením, ktorú navrhujeme.


stolička Falun výrobca Snap


Nezabudnite avšak, že výrazné vzory na veľkých povrchoch môžu opticky zmenšiť miestnosť. Malé vzory sú vhodné pre pre malé povrchy, napríklad vankúše, lavicestoličky.

Aj keď výrazné vzory môžu niekedy byť problémom v kombinácii s inými textúrami, pri usporiadaní bytu využite svoju kreativitu a keď už tak vzory na textílii oživia alebo zvýraznia daný priestor.


Stolička Falun
96 - 120 €
Farby: 6 typov
Látka: Stolička v škandinávskom štýle vyrobená z bukovej preglejky, čalúnená poťahom. Na výber veľa farieb dreva i poťahov.
Odoslanie: 2-5 dní
Elegantná, jednoduchá stolička v škandinávskom štýle, ktorá sa skvele vyníma v každému interiéru. Ponúkame 2 tvary nôh, rôzne farby dreva.
Kreslo Chester
242 €
Farby: Béžová, šedá, 
Látka: Lira, drevo
Odoslanie: 10-15 dní
Kreslo známe ako ušiak s vysokým operadlom, širokým sedadlom a pohodlnými lakťovými opierkami. Je k dispozícii v piatich farbách čalúnenia a v troch farbách nôh. Toto kreslo priamo vyzýva k odpočinku po náročnom dni.
Najpredávanejšie
Kreslo Ušiak hladké
231 - 278 €
Farby: 42 tkanín, 17 farieb nôh
Látka: 3 na výber
Odoslanie: 4-5 týždňov
Klasické kreslo. Maximálny komfort zaručujú vysoké operadlá a široké lakťové opierky. Predložený model nemá žiadne prešívanie. K dispozícii v širokej škále poťahov na čalúnenie a dreva.
Najpredávanejšie
Kreslo Ušiak Chesterfield
251 - 298 €
Farby: 42 tkanín, 17 nôh
Látka: 3 na výber
Odoslanie: 4-5 týždňov
Vynikajúca kvalita, mimoriadny komfort, inovatívna pena, rýchla výroba a dodávka! Verzia Chesterfield, s dekoratívnym operadlom.
Kreslo Open
112 - 158 €
Farby: 87 variant, 15 farieb dreva
Látka: 9 typov
Odoslanie: 4-5 týždňov
Čalúnené kreslo s nadčasovým dizajnom a pohodlným sedadlom. K dispozícii v širokej škále farieb.
© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top