Vyberte si novú ergonomickú stoličku
Zostáva:
teraz s dodatočnou zľavou! Viacej >> TU <<
phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Stoličky do malej kuchyne.

Stoličky do malej kuchyne.

Krásne veľká kuchyňa je snom mnohých z nás. Ale čo keď je realita trochu iná a namiesto priestrannej kuchyne máme k dispozícii iba niekoľko m? Ktorú stoličku si potom vyberieme? Otázka nie je najjednoduchšia, pretože pri odpovedi na ňu musíme brať do úvahy veľa aspektov, napríklad usporiadanie kuchyne a ďalšie prvky vybavenia, ktoré určujú štýl a nakoniec rozpočet. 


Neoddeliteľné duo v kuchyni - stôl a stoličky

V jedálenskom kútiku by nemal chýbať stôl a stoličky. To je zrejmé. Koniec koncov, stravovanie v zhone a bez možnosti odpočinku je pre telo nezdravé. Pri výbere kuchynského nábytku stola a stoličiek si môžeme vybrať set, ale rovnako dobrým riešením je i nezávislý výber prvkov. Musíme hlavne pamätať na celkový dizajn kuchyne - aby sa každý kus nábytku a doplnkov zhodoval, i keď nie je z rovnakej série. Preto by mali štylisticky ladiť, ak máme stôl vedený v súlade s klasickým prístupom k dizajnu, najvhodnejším bude výber stoličiek udržiavaných v rovnakom štýle. Môžeme urobiť malé odchýlky, napr. kombinovať moderné prvky s glamour, škandinávskym alebo industriálnym štýlom.


Stoličky, barové stoličky alebo taburety - čo si vybrať?

Pri tejto téme budeme teraz diskutovať o otázke výberu miesta. Stolička v kuchyni nie je len funkčným nábytkom, ale aj ozdobným prvkom. Tento produkt má veľkú výhodu a tým je operadlo, ktoré podporuje bedrový profil chrbtice. Dyhované stoličky budú lepšie fungovať v malej kuchyni - nemajú opierky rúk, takže ich možno posúvať čo najbližšie k stolu a ponechať priestor pre voľný pohyb v interiéry. Okrem toho sú ľahké.


Stoličky z odolného polypropylénu sa dokonale hodia do miestností, kde je pravdepodobnosť kontaktu s vodou. Vďaka umelohmotnému povrchu sa tento kus nábytku ľahko udržuje v čistote. Rovnako ako dyhované stoličky majú ľahkú konštrukciu a rôzne tvary. Sú to malé stoličky, takže nezaberajú veľa miesta. Môžeme je stohovať- ukladať jednu na druhú.


 Barové stoličky sú vhodné k barovému pultu, alebo kuchynskému ostrovčeku. Ak sú bez lakťových opierok a operadiel, môžu sa skryť pod kuchynským pultom, ktorý napodobňuje stôl. Výškový rozdiel medzi sedadlom a vrchnou časťou by mal byť medzi 25 a 30 cm. Toto je dôležitá informácia pri výbere správneho modelu. Barové stoličky zdôrazňujú charakter interiéru a dodávajú dotyk originality.


A nakoniec zmienka o taburetoch. Sú ľahké, stohovateľné a populárne. V priebehu času sa kuchynské taburety zmenili z jednoduchého na elegantný sedací nábytok. 


Stručne povedané, výber stoličky závisí od miesta, ktoré máme, od jeho charakteru a od našich finančných možností. Stojí za to si zaobstarať ľahké stoličky, ktoré sa dajú ľahko prisunúť k stolu alebo skĺznuť pod kuchynský pult. Rovnako dôležité sú individuálne preferencie kupujúceho. Môžeme len navrhnúť, že do modernej kuchyne sú vhodné stoličky vyrobené z plastu alebo kovu, zatiaľ čo drevené zdôrazňujú atmosféru vintage štýlu v interiéri.

Barová stolička Mariquita 88
99 €
Farby: 5 variant
Látka: oceľ + polypropylén
Odoslanie: 2-3 dni
Tvarované sedadlo vo výške 73 cm, skvelý dizajn, vysoká kvalita, rýchle dodanie zadarmo!
Stolička Fox
37 €
Farby: biela, čierna, béžová
Látka: odolný polypropylén, drevo
Odoslanie: 2-3 dni
Ľahká, moderná stolička v troch farbách. Odolná voči špine, praktická a funkčná. Stolička vyzerá krásne v jedálni spoločne s klasickým stolom.
Stolička Fano
91 - 102 €
Farby: 6 variant plastu, 3 farby rámu
Látka: polypropylén
Odoslanie: 5-6 týždňov
Hladké polypropylénové sedadlo. Lakťové opierky integrované do sedacej časti stoličky. Na výber veľa farieb.
Stolička Falun wood
89 €
Farby: 15 farieb dreva
Látka: prírodné bukové drevo
Odoslanie: 2-5 dní
Elegantná, jednoduchá stolička v škandinávskom štýle, ktorá sa skvele vyníma v každému interiéru. Ponúkame 2 tvary nôh, rôzne farby dreva.
Stolička Chico
23 - 26 €
Farby: 34 variant; 2 farby nožičiek
Látka: 3 typy
Odoslanie: 5-6 týždňov
Kvalita za dobrú cenu, možnosť ukladania jednej do druhej, veľa farieb poťahov.
Stolička Malmo Wood 4HW
86 €
Farby: 15 farieb dreva
Látka: drevo
Odoslanie: 4-5 týždňov
Celok je vyrobený z dreva. Vysoký komfort, skvelé farby, štvorcové alebo okrúhle nohy. Nadčasový dizajn.
Stolička Mariquita
97 €
Farby: 6 variant
Látka: odolný polypropylén
Odoslanie: 2-3 dni
Skvelý dizajn, vysoká kvalita, pohodlná sedacia časť, záruka 3 roky, doprava ZADARMO.
Barová stolička Mariquita 78
99 €
Farby: 5 variant
Látka: oceľ + polypropylén
Odoslanie: 2-3 dni
Profilované sedadlo vo výške 63 cm, skvelý design, vysoká kvalita, rýchle doručenie zadarmo!
Stolička Skin wood
89 €
Farby: 15 farieb dreva
Látka: drevo
Odoslanie: 2-5 dní
Stolička vyrobená z ohýbanej preglejky z bukového dřeva.Vyrobena pre útulnú jedáleň alebo kuchyňu. K dispozícii v širokej škále farieb, dva tvary nohu.
© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top