Vyberte si novú ergonomickú stoličku
Zostáva:
teraz s dodatočnou zľavou! Viacej >> TU <<
phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Smart Move - inovatívna funkcia u kancelárskych kresiel

Smart Move - inovatívna funkcia u kancelárskych kresiel

Na trhu máme na výber veľké množstvo kancelárskych stoličiek a kresiel. Niektoré majú pokročilé technologické riešenia, iné sú o niečo jednoduchšie. Na výber máme nepreberné množstvo, ale pre vyšších ľudí je však ponuka stále veľmi obmedzená a preto výrobca kancelárskych kresiel - Grospol vytvoril kreslá so systémom Smart Move. 


Technológia vhodná pre užívateľov s vyššou výškou 

Najskôr si vysvetlíme pojem Smart Move. Pod touto anglickou frázou sa skrýva jedinečný dizajn operadla a sedadla. Jeho jedinečnosť spočíva v dynamickom pohybe operadla, ktoré okamžite reaguje na pohyby užívateľa v kresle. Dôležité je, že chrbtica je podopretá po celej svojej výške nielen pri práci, ale aj pri nakláňaní alebo šikmých pohyboch, kde váha opory spočíva na pravej alebo ľavej časti chrbta. Pena vyplňujúca sedadlo a operadlo je vstrekovaná injekčnou technológiou, ktorá zaisťuje väčšiu trvanlivosť a dostatočnú pružnosť i po mnoho rokoch používania.


Sedadlá so systémom Smart Move

Smart

Série Smart  označená symbolmi „W“ - je v bielej konštrukcii a „B“ - opierky rúk sú v čiernom prevedení. Vďaka vysokému operadlu (jednému z najvyšších dostupných na trhu) sú vhodné pre ľudí s výškou do 200 cm. Ako každé ergonomické kancelárske sedadlo, aj Smart je vybavené množstvom dôležitých úprav. Za zmienku stojí, že operadlo je možné nastaviť až na 5 cm. Pri použití tejto funkcie nemusíte ani vstávať zo svojho kresla. Toto je vymoženosť, ktorá sa bude páčiť mnohým budúcim užívateľom. Maximálna výška operadla je 80 cm.


A čo sedadlo? Stáva sa, že keď sedíte na stoličke, môžete cítiť tlak na stehná. U Smart taký problém nie je. Kreslo má mechanizmus s funkciou nastavenia hĺbky sedadla. Preto môžete nastavovať vzdialenosť medzi sedadlom a operadlom pre pohodlnejšie používanie. Tu je rozsah nastavenia tiež do 5 cm.

    

Kreslo smart je vybavené mechanizmom synchrónneho pohybu LP11. Po uvoľnení zvolenej polohy operadla sa sklopí dozadu a sleduje pohyb chrbta užívateľa. Táto synchronizácia pohybov operadla s pohybmi sedadla umožňuje plynulé nastavenie výšky, čo je ďalší plusový bod.

Stoličky Soul

Na stoličkách Soul je tiež použitá technológia Smart Move. Tieto modely sú určené pre konferenčné miestnosti, domácnosti ale aj kancelárie. V porovnaní s ostatnými výrobkami sa vyznačujú priestranným sedadlom, vďaka ktorému sa na stoličke pohodlne sedí. Soul je séria tvorená stoličkami s kovovým alebo dreveným podstavcom.


Vráťme sa však k podstate témy, ktorú sme si vybrali. Aj keď je Soul stolička iného dizajnu je vybavená systémom Smart Move. Pružný, ale stabilný rám umožňuje dynamický pohyb operadla a sedadla. Vďaka použitej technológii horné prvky stoličky podopierajú chrbticu užívateľa, aj keď je v pohybe. Dá sa povedať, že je to akčná reakcia. Soul má menší rozsah pohybu operadla ako vyššie popísaný Smart. Je to výsledok kovového vystuženia tejto časti konštrukcie. A to všetko pre ešte väčšiu bezpečnosť.

Systém Smart Move je inovatívna technológia vyvinutá značkou Grospol. Kreslo Smart W aj B, ako aj stoličky zo série Soul, sú vybavené touto funkciou, ktorá uľahčuje používanie a zvyšuje komfort sedenia, ale tiež ovplyvňuje atraktivitou produktu. Sme rozhodne za zvýšenie kvality a systém Smart Move je toho najlepším príkladom.

Kancelárske kreslo Smart W
414 - 530 €
Farby: 80 variant tkaniny a 2 farby kríža
Látka: 7 typov
Odoslanie: 2-3 dni
Inovatívna technológia Smart Move, jedno z najvyšších operadiel v ponuke, skvelá ergonómia, krásny dizajn.
Kancelárske kreslo Smart B
397 - 509 €
Farby: 80 variant tkaniny a 2 farby kríža
Látka: 7 typov
Odoslanie: 2-3 dni
Kancelárska stolička s vysokým operadlom pre užívateľov nad 200 cm. Vybavené technológiou Smart Move a mnohými ďalšími ergonomickými riešeniami. Vyznačuje sa jednoduchým dizajnom.
© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top