phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Kovový nábytok - záruka dobrého skladovania

Kovový nábytok - záruka dobrého skladovania

Najčastejšie sa s ním stretávame vo fitnes šatniach, na kúpalisku alebo na pracovisku. Kovový nábytok sa stal trvalou súčasťou usporiadania spoločných priestorov. Čo si však pod týmto pojmom vlastne predstavujeme? V našom prípade sem patria skrinky na oblečenie, notebooky a kartotéky. Každá z nich je určená na bezpečné uloženie vecí, ktoré sú pre nás dôležité, bez ohľadu na to, či ide o vrchné oblečenie alebo o firemné dokumenty.

Spoločenský nábytok - podceňovaný, ale dôležitý

Žiadny spoločný priestor, žiadna spoločnosť sa nezaobíde bez šatníkových skríň na oblečenie. Musia byť praktické, odolné a tiež vhodné do malých priestorov. Najvhodnejšou variantnou sú kovové skrinky, ktoré sú zárukou kvality a bezpečnosti. Šatníkové skrinky sa osvedčia tam, kde sa počíta každý ušetrený meter miesta, napríklad v školách, šatniach zamestnancov a fitnes kluboch. Najčastejšie sú vyrobené z kvalitného plechu. Skrinky od výrobcu Malow majú dvere navrhnuté v tvare písmena „L“, takže do jedného modulu sa zmestia dve priehradky. Dvere s perforáciou sú namontované na vnútorných pántoch, ktoré sú zvonku neviditeľné. Perforácia zaisťuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu vo vnútri skrinky. Oblečenie, batohy a všetky ostatné veci, ktoré zostanú vo vnútri nábytku, sú správne zaistené. Kovové šatníkové skrinky sa zatvárajú zámkom na kľúč s jednobodovou skrutkou.


Kovová skrinka SUM W 40 

Registračné skrinky ideálne pre kancelárske archívy

Každá kancelária má hromadu dokumentov, takže je dôležité, aby ich mala kde umiestniť, mať k nim ľahký prístup a zároveň ich zabezpečiť. Užitočné sú kartotéky, ktorých úlohou je ukladať dôverné a súkromné ​​dokumenty, priečinky, zakladače a súbory. Niektoré z nich dostali príslušné certifikáty potvrdzujúce ich vysokú účinnosť z hľadiska bezpečnosti. Skrinky s certifikátom IMP sa odporúčajú tam, kde sa vyžaduje doložka o dôvernosti. Existujú tri triedy spomenutej certifikácie:

  • A – dokumenty s názvom „obmedzené“ alebo „dôverné“
  • B – dokumenty s názvom „tajné“
  • C – dokumenty s názvom „prísne tajné“

Certifikát IMP potrebujeme ale skôr v prípade trezorov. Ostatné kartotéky spĺňajú požiadavky na ukladanie dokumentov v súlade s platným nariadením GDPR. Kovové skrinky sú preto v kancelárii nepostrádateľným vybavením a zaručujú bezpečné uloženie dokumentov vďaka zámku s kľúčom. A opäť sa vrátime k sortimentu značky Malow. Kartotéky a registračné skrinky tohto výrobcu majú zásuvky s ochranou proti vypadnutiu a sú inštalované na teleskopických guľôčkových ložiskách s dvojitým predĺžením. Výrobca sa postaral aj o možnosť označenia zásuviek. Za týmto účelom sú na zásuvkách vizitky. To uľahčuje prácu a šetrí čas.


Kartotéková skrinka SZK 03

Notebooky - ich zabezpečenie a skladovanie

Na záver stoja za zmienku skrinky na notebooky a tablety. Áno, existujú aj takéto skrinky. Prenosné počítače sú pomerne drahé vybavenie a preto by mali byť pri odchode zamestnancov z pracoviska riadne zabezpečené. Skryté v špeciálnych uzamykateľných skriniach sú chránené pred poškodením, zničením alebo odcudzením. Tento nábytok je buď bez zásuvky alebo so zásuvkou na nabíjanie nootebookov . Vo vnútri skrinky je pripevnená lišta s elektrickými zásuvkami na pripojenie nabíjačiek. Je estetická a funkčná. Skrinky na notebook budú určite užitočné v každej spoločnosti. 


Skrinka na laptopy SZNL 4110

Kovový nábytok je vybavený zámkami, výstražnými systémami a inými mechanizmami, aby sa zaistilo bezpečné uloženie predmetov, ktoré zostali vo vnútri. Viaceré ochranné riešenia nie sú na prvý pohľad viditeľné, možno okrem zámkov, ale svoju úlohu úspešne plnia.

Kovový nábytok od výrobcu MALOW.  

© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top