Vyberte si novú ergonomickú stoličku
Zostáva:
teraz s dodatočnou zľavou! Viacej >> TU <<
phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: Zatvorené
Kancelárske kreslá do malých bytov

Kancelárske kreslá do malých bytov

V dnešnej dobe, ak to pracovné povinnosti dovolia, sa čoraz viac ľudí rozhoduje pre prácu v modeli Home Office. Sú však naše byty na to správne pripravené? Dokážeme si doma vyhradiť čas na prácu bez toho, aby sme sa rozptyľovali domácimi prácami?  Home Office je pre zamestnanca veľkou výzvou, preto sa oplatí zabezpečiť komfort pri plnení pracovných povinností.

Príprava priestoru domácej kancelárie – prečo je dôležitá?


Občasné používanie notebooku na kolenách, alebo pri kuchynskej linke na nepohodlnej stoličke pravdepodobne až tak nepriaznivo neovplyvní stav našej chrbtice, no na každodennú prácu si treba vyhradiť aspoň malý, no správne pripravený „kancelársky“ priestor. Stolová doska v správnej výške, pohodlná ergonomická stolička nezaťažujúca chrbticu pri osemhodinovej práci za počítačom a dobré osvetlenie je základ. Správne pripravený priestor Home Office je nielen komfortom pre zamestnanca, ale aj základom kvalitnej práce, ktorý umožňuje udržiavať rovnováhu medzi súkromným životom a pracovnými povinnosťami.


Kancelárské kreslo Coco BS HD black výrobca  Grospol


Home Office priestory v malom byte 

Problém nájsť si samostatné miesto na prácu sa týka najmä ľudí bývajúcich v menších bytoch. Ak máme obývačku alebo spálňu, zaujímavým riešením je výber dizajnových a nevšedných písacích stolov, ktoré zapadnú do interiéru miestnosti a nebudú rušiť domáci a útulný interiér.


Písací stôl  Scandinavia 100 cm šedý    výrobca Invicta


Ak nemáme voľné miesto na umiestnenie nového písacieho stola, použime existujúci nábytok. Dokonalým protipólom bude jedálenský alebo kuchynský stôl. Mali by sme však pamätať na to, aby sme z dosky stola odstránili nepotrebné predmety, ktoré by nás mohli rozptyľovať a prekážať tak pri práci.

Ergonomická stolička to je základ

Každému z nás sa stalo, že pracoval na gauči s počítačom na kolenách, sedel na príliš nízkej drevenej kuchynskej stoličke. Takúto niekoľkohodinovú prácu z času na čas nepocítime, no ak sa premení na náš každodenný život, nesprávna poloha tela sa začne prejavovať na našom zdraví v podobe bolestí chrbta, hlavy a krku.  Ak sa rozhodneme pracovať denne z domu, najlepším riešením bude výber ergonomickej kancelárskej stoličky, ktorá odbremení našu chrbticu a výrazne zvýši komfort práce. Na našom trhu sú dostupné kancelárske kreslá, stoličky do malých bytov, ktoré sa štýlovo hodia k dizajnu interiéru. Otázka znie či sa hodia i do malého priestoru? Samozrejme! Naše návrhy nájdete nižšie:

Kreslo Nodi – kompaktné kancelárské stoličky s malými rozmermi, podporujúce zdravé sedenie. Vybavené synchrónnym mechanizmom, ktorý umožňuje voľné hojdanie v kresle. Disponuje mnohými úpravami, ktoré umožňujú prispôsobiť nastavenia individuálnym potrebám užívateľa – nastaviteľné lakťové opierky, hlavová opierka, bedrový profil a hĺbka sedu. Navyše je vybavená mäkkými kolieskami, ktoré zabraňujú možným škrabancom na drevenej podlahe. Nodi je k dispozícii v širokej škále poťahov, čo vám umožňuje vybrať si látku ladiacu s interiérom bytu.

Stolička Coco – kombinuje moderný dizajn a množstvo úprav pre prispôsobenie nastavenia užívateľovi - sieťovaná chrbtová opierka, ktorá sa prispôsobí tvaru chrbta, bedrový profil, synchrónny mechanizmus, nastaviteľné opierky rúk a hlavy. Veľký výber poťahových látok na výber.

Kreslo Moon Wood – štýlová kancelárska stolička s drevenou povrchovou úpravou operadla a sedadla, vybavená mechanizmom, ktorý umožňuje voľné hojdanie a aretáciu zvolenej polohy sklonu. Nastaviteľná výška chrbtovej opierky a hĺbka sedadla umožňujú prispôsobiť stoličku výške užívateľa. Široká škála farieb dreva a poťahových látok navyše umožňuje zladiť kreslo do vášho domáceho interiéru.

Kancelárska stolička Team PLUS chrome
207 - 277 €
Farby: viac ako 90 variant
Látka: 9 typov&nbsp;
Odoslanie: 2-3 dni
Skvelý pomer ceny a kvality, vysoká ergonómia, výrazný profil, rýchle dodanie, doručenie ZADARMO!
Kancelárska stolička Coco WS
200 - 257 €
Farby: 103 variant
Látka: 10 typov
Odoslanie: 2-3 dni
Skvelý design, skvelý pomer ceny a kvality, rýchla výroba a doručenie ZADARMO!
Kancelárske kreslo Coco WS HD
212 - 270 €
Farby: 103 variant
Látka: 10 typov
Odoslanie: 2-3 dni
Séria kancelárskych stoličiek a kresiel Coco kombinuje skvelý design, radu dôležitých funkcií za primeranú cenu. Rýchla výroba, odolné poťahy.
Kancelárská Stolička Team Plus HD White
240 - 313 €
Farby: viac ako 90 variánt&nbsp;
Látka: 9 typov&nbsp;
Odoslanie: 2-3 dni
Skvelý pomer ceny a kvality, vysoká ergonómia, výrazné tvary, rýchla preprava. HD - nastaviteľná opierka hlavy, čalúnená z oboch strán, profilované operadlo, nastaviteľné - dva typy opierok rúk.
Kancelárska stolička Coco BS
181 - 246 €
Farby: 103 variant
Látka: 10 typov
Odoslanie: 2-3 dni
Skvelý design, skvelý pomer ceny a kvality, rýchla výroba a doručenie ZADARMO!
Najpredávanejšie
Kreslo Moon Wood
349 - 417 €
Farby: 65 variant
Látka: 7 typov
Odoslanie: 2-5 dní
Kreslo Moon Wood je ďalšou inkarnáciou známej série kancelárskych kresiel Moon od spoločnosti Grospol. Vyznačuje sa drevenou povrchovou úpravou operadla a sedadla. Použité drevo je kvalitný buk. Drevo je morené v jednej zo šiestich dostupných farieb.
Najpredávanejšie
Kancelárská stolička Team Plus HD
224 - 293 €
Farby: viac ako 90 variánt&nbsp;
Látka: 9 typov&nbsp;
Odoslanie: 2-3 dni
Nastaviteľná opierka hlavy, čalúnená z oboch strán, tvarované operadlo, nastaviteľné opierky rúk. Skvelý pomer cena / kvalita, vysoká ergonómia, jednoduché tvary,rýchla expedícia,
Najpredávanejšie
Kreslo Moon Wood AL1
438 - 467 €
Farby: viac ako 90 farieb
Látka: 10 na výber
Odoslanie: 2-5 dní
Exkluzívna kancelárska stolička s pevnými opierkami rúk. Operadlo a sedadlo sú vyrobené z kvalitného dreva. Široký výber tkanín a farieb dreva.
Stolička Nodi WS HD
228 - 240 €
Farby: 90 variant
Látka: 9 typov
Odoslanie: 2-3 dni
Detská stolička NODI Biely rám (W), operadlo zo sieťoviny (S), nastaviteľná opierka hlavy (HD). Skvelá kvalita, bezplatné doručenie.
© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top