phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30
Ergohuman - prečo si vybrať verziu ELITE?

Ergohuman - prečo si vybrať verziu ELITE?

Počas komunikácie so zákazníkmi, nám často kladú otázku, čím sa líši verzia „ELITE“ od ostatných kresiel dostupných  v našej ponuke Ergohuman. Preto sme sa rozhodli pripraviť krátke, ale výstižné zhrnutie, ktoré plne ukazuje rozdiely od verzie Classic, ktorú nájdete na medzinárodných trhoch.

Je potrebné zdôrazniť, že všetky kreslá Ergohuman dostupné v našom obchode sú vo verzii Elite. Pre vaše pohodlie a bezpečnosť sa na kreslá Ergohuman zakúpené na www.stolicky24.sk vzťahuje 5-ročná záruka poskytovaná v systéme door-to-door. Funkcie kresiel a ich čalúnenie sú podrobne popísané na našich stránkach, ale i naši špecialisti z oddelenia služieb zákazníkom radi odpovedia na všetky vaše otázky.

Tiež si môžete vybrať kreslo podľa vlastnej farebnej konfigurácie. kresla Ergohuman Color si môžete zvoliť farbu sieťoviny a taktiež farbu a typ látky, ktorou je sedadlo čalúnené. Vybrali sme pre vás 3 osvedčené a certifikované materiály v mnohých zaujímavých farbách.

Ďalej ponúkame nákup kresla v sade s podnožkou a so stojanom na notebook. Priame odkazy na tieto produkty sú uvedené nižšie.


© Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
Zavolajte nám 0908 613 880
Go Top